star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
32_farg_att_lita_pa

Färg att lita på

Nordsjö Professional erbjuder nu ett helt nytt vägg- och takfärgssortiment. Du kan se fram emot att arbeta med färg som lovar god täckförmåga, kulörbeständighet och perfekt slutresultat. Våra produkter uppfyller kraven väl för alla ytor och användningsområden. Välj mellan P-serien, A-serien och Grundserien.

1_cropped

Spackel utval

Ett spackelsortiment för alla utmaningar Nordsjös stora sortiment av högkvalitativt spackel är uppskattat och känt för att det är extremt smidigt att arbeta med. För oss är det självklart att satsa på en hållbar produktutveckling och i år kan merparten av våra spackel stoltsera med en Svanenmärkning.

41_murmaling_til_yrkesmaleren2

Måla utomhus

Skandinaviens korta utomhussäsong ställer särskilda krav på produkter, målningssystem, hög skyddsfaktor, korta torktider, goda temperaturegenskaper och som resulterar i tidsvinst.

nordsjoq2_banner

Byt till en bättre färg

Nordsjö One Super Tech - ett självklart val för professionella målare

sustainability

Miljö och färg: gör mer med mindre

Vi vet att vår framtid hänger på vår förmåga att skapa mer värde för mindre resurser. Därför har vi tagit fram ett koncept som ska driva på innovation och verka för radikal resurseffektivisering, samtidigt som det ska inspirera medarbetare, kunder och leverantörer till en hållbar verksamhet i stort och smått.