star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

En hållbar framtid kräver att vi tar gemensamt ansvar för miljön

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

Men det handlar också om att erbjuda produkter med hög kvalitet för att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt, utan att utsätta vare sig dig själv eller dina kunder för något skadligt.

Just därför jobbar vi på Nordsjö ständigt med att utveckla och förbättra vårt hållbara sortiment, så att du ska kunna nå ett kvalitativt resultat utan risker och med minsta möjliga påverkan på miljön. 

Genom att använda kvalitetsprodukter bidrar du också till hållbarhet. Nordsjös inomhus- och utomhus produkter har en hög täckförmåga vilket innebär att det går åt mindre mängd färg och lång hållbarhet vilket betyder det som målas inte behöver målas om lika ofta som med standardprodukter. 

För att du enklare ska kunna göra bättre val till ditt projekt har vi samlat alla miljömärkta produkter under det gemensamma namnet Trust me.

 

 

1. Vad finns i produkten?

Vi samarbetar med hållbarhetsexperter för att ta fram vårt verktyg Environmental Impact Analyser (EIA). Det hjälper våra kemister att mäta vilken påverkan våra produkter har, så att vi kan ta fram mer hållbara färger och du kan vara säker på att du använder en hållbar färg.

2. Hållbarhet och underhållsintervall

Våra hållbara produkter är utformade för att tåla upprepad rengöring, även på de ytor som är utsatta för slitage. Den tåliga ytan medför att underhållscyklerna förlängs och man behöver inte måla om lika ofta.

3. Hur mycket behöver jag?

Genom att välja en hållbar kvalitetsprodukt får du också en bättre täckförmåga vilket innebär att det går åt mindre mängd färg för att täcka ytan som ska målas. Se respektive produkts datablad för antal kvadratmeter per liter, detta är ett hållbart tänk som även sparar kostnader för färg, tid och arbete.

Flera artikler

39_p1_b1_02_-_get_a_perfect_scope_of_work_for_your_next_job1b_1

Få en perfekt arbetsbeskrivning

Läs mer
p1_b1_06_-_how_to_get_honest_client_feedback1b

Skapa kundavtal

Läs mer
p1_b2_01_boostreputationsocialmedia_b-38683033_1

Stärk ditt rykte med marknadsföring i sociala medier

Läs mer
p1_b1_03_-_get_the_perfect_reference_from_clients1b

Få den perfekta kundreferensen

Läs mer