star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
tak-serien

Vad är produkter med låg påverkan?

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

Att använda produkter med låg påverkan är ett bra sätt att minska din verksamhets påverkan på planeten utan att göra avkall på kvaliteten för dig eller din kund. Våra vattenbaserade färger med låg VOC-halt har fördelen att de luktar mindre.

miljo-og-maling

Vi  tror på en vattenbaserad framtid med låga VOC-värden, eftersom det är bättre för dig, våra kunder och vår planet

Vad är VOC?

VOC står för flyktiga organiska föreningar, dvs flyktiga organiska föreningar. Detta är en typ av kemikalie som finns i lösningsmedlen som används i många hushållsprodukter, såsom aerosoler, rengöringsprodukter, kosmetika och färger. VOC har varit en viktig ingrediens i dessa produkter i årtionden, och syftet är att ge bättre flöde och en jämn, långvarig ytbehandling.

Varför är vattenbaserade produkter bättre?

Vattenbaserade produkter innehåller vatten istället för lösningsmedel som huvudsaklig flytande ingrediens. Det betyder att de har en lägre VOC-nivå, vilket gör dem till ett bättre alternativ både i din arbetsmiljö, i kundens hem och i miljön. Vi har en vision att hjälpa alla målare att välja detta alternativ och skapa en vattenbaserad framtid. Nordsjö Professional har för närvarande en till stor del vattenbaserad produktportfölj. Vattenbaserade produkter innehåller vatten istället för lösningsmedel som huvudsaklig flytande ingrediens. Det betyder att de har en lägre VOC-nivå, vilket gör dem till ett bättre alternativ både i din arbetsmiljö, i kundens hem och i miljön. Teknologiska framsteg har gjort dessa färger till en professionell ytbehandling som ser lika bra ut och varar så länge som motsvarande lösningsmedelsbaserad färg. Nordsjö Professional har för närvarande en till stor del vattenbaserad produktportfölj. Vattenbaserade produkter innehåller vatten istället för lösningsmedel som huvudsaklig flytande ingrediens. Det betyder att de har en lägre VOC-nivå, vilket gör dem till ett bättre alternativ både i din arbetsmiljö, i kundens hem och i miljön. Teknologiska framsteg har gjort dessa färger till en professionell ytbehandling som ser lika bra ut och varar så länge som motsvarande lösningsmedelsbaserad färg.

Vad kan du göra?

Du kan hjälpa dig genom att välja vattenbaserade produkter där det är möjligt och välja kompromisslös kvalitet. För oss finns det två sidor av samma fråga om att skapa högkvalitativa produkter och skapa positiva förändringar för miljön. Det innebär att vi fattar smarta beslut om allt som går in i våra produkter, från den energi och vatten som behövs för produktion, till de råvaror som används i varje färgskopa. Det betyder också att vi minskar mängden avfall från fabrikerna och använder mindre bränsle för att leverera färgen i butiken.

Flera artikler

39_p1_b1_02_-_get_a_perfect_scope_of_work_for_your_next_job1b_1

Få en perfekt arbetsbeskrivning

Läs mer
p1_b1_06_-_how_to_get_honest_client_feedback1b

Skapa kundavtal

Läs mer
p1_b2_01_boostreputationsocialmedia_b-38683033_1

Stärk ditt rykte med marknadsföring i sociala medier

Läs mer
p1_b1_03_-_get_the_perfect_reference_from_clients1b

Få den perfekta kundreferensen

Läs mer