star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
banner-energybar4-1920x1080

Vi hjälper dig att hålla fokus med rätt energi!

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

Att arbeta som målare är ett ärorikt yrke som satt färg på vår värld så länge vi kan minnas. Men det många glömmer är den fysiska påfrestningen en vanlig dag på jobbet faktiskt kan innebära för dig som målar. Därför är det viktigt att hålla din kropp stark och full av energi för att alltid prestera på topp.

Vi har därför tagit fram Nordsjö Professional Energy Bar, fylld med nyttiga ingredienser och smak av hallon. En naturlig och mättande bar för att du ska hålla humör, ork och hunger på en jämn nivå under dagen.

Detta går hand i hand med vårt arbete med att främja målarens hälsa genom stärkande- och skadeförebyggande övningar som går att hitta i vår ProActivity app. Besök våra butiker för att smaka på vår nya energibar och klicka här för att ladda ner vår Nordsjö Pro Activity app. Med rätt energi och en stark kropp så hoppas vi att din tillvaro förblir En nyans bättre.

Flera artikler

39_p1_b1_02_-_get_a_perfect_scope_of_work_for_your_next_job1b_1

Få en perfekt arbetsbeskrivning

Läs mer
p1_b1_06_-_how_to_get_honest_client_feedback1b

Skapa kundavtal

Läs mer
p1_b2_01_boostreputationsocialmedia_b-38683033_1

Stärk ditt rykte med marknadsföring i sociala medier

Läs mer
p1_b1_03_-_get_the_perfect_reference_from_clients1b

Få den perfekta kundreferensen

Läs mer