star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Rationellt måleri med Nordsjö Professional

Rationellt måleri med Nordsjö Professional hjälper dig som är yrkesmålare att hitta rätt appliceringsmetoder för bästa möjliga slutresultat, men viktigast av allt - även spara din kropp och hälsa.

Nordsjö Professional har också fokus på att göra din vardag som yrkesmålare enklare och effektivare genom smarta lösningar, tex. Nordsjö Professional Shop och Nordsjö Expert app som hjälper dig att hantera ditt arbete när du är på språng.

Miljö och hälsa

Miljö och hälsa handlar om omtanke för människor och omgivning. Genom att fokusera på ergonomi tar vi hänsyn till yrkesmålarens ofta utmanande arbetsvillkor och den fysiska belastningen. I vårt engagemang för att tillhandahålla miljömässigt hållbara lösningar och produkter ligger också ett engagemang för att utveckla innovativa produkter som hjälper målare att leverera ett prefekt slutresultat – varje gång.

Mer tid över till annat

Effektivitet handlar inte bara om att man ska få mer gjort på kortare tid och öka sin lönsamhet utan även om att få tid över till annat, t.ex. träna eller tid till att umgås med vänner och familj. Därför strävar vi efter att tillhandahålla smarta lösningar och verktyg. Ett av våra bidrag till detta är vår e-handelslösning Nordsjö Professional Shop där du kan planera dina inköp, lägga en order för att hämta upp i butik eller få levererat till firman eller dagens arbetsplats - så du kan använda din tid bättre.

Nordsjö Professional Shop

Både inför ett projekt och under tiden kommer du att behöva färg, spackel, verktyg och tillbehör. Du är säkert väl bekant med morgonrutinerna för att köpa dem – komma iväg i tid, trafik, många vänner och bekanta i butiken som tar upp din tid, kö och så ska du ut till ditt objekt. Och så kanske du glömde något i butiken som påverkar din planering under dagen. Vi har därför lanserat Nordsjö Shop som har öppet dygnet runt alla veckans dagar. Du kan i lugn och ro sitta hemma, på jobbet eller lunchen och lägga din order på allt du behöver. Butiken på webben innehåller mer än 1 000 artiklar från hela Nordsjös sortiment inklusive brutna kulörer till verktyg och tillbehör från kända varumärken. Men hur kan du arbeta rationellt med att beställa online? Jo, vi har byggt in en massa smarta funktioner som vi tänker att du inte kan vara utan för att förenkla din vardag.