Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se

Färg att lita på

Nordsjö Professional erbjuder nu ett helt nytt vägg- och takfärgssortiment. Du kan se fram emot att arbeta med färg som lovar god täckförmåga, kulörbeständighet och perfekt slutresultat. Våra produkter uppfyller kraven väl för alla ytor och användningsområden. Välj mellan P-serien, A-serien och Grundserien.


 

Takfärg

Både Professional 1 och 3 är helmatta och ger ett proffsigt resultat. Använd Professional 1 vid nyproduktion och Professional 3 vid ommålning. Kombinera med Professional Grund+ för att mätta underlaget och få en fin yta som lyfter toppstrykningen

Hitta produkter

P-serien

P-serien är perfekt för dig som behöver en avtorkningsbar yta och ett slittåligt och robust slutresultat. Färgen passar extra bra vid nyproduktion och miljöer som utsätts för stora påfrestningar.

Hitta produkter

A-serien

A-serien ger en tålig, sober och modern yta som är perfekt för nyproduktion med stora ljusinsläpp. Färgen har en lägre underglans än Grundserien, vilket ger jämnare ljusreflektioner och ett perfekt slutresultat.

Hitta produkter

Grund-serien

Vår Grundserie uppfyller målarens krav på en bra produkt och passar vid traditionell målning. Färgen ger ett utmärkt slutresultat och används med fördel vid både nyproduktion och ommålning.

Hitta produkter

Högtryckssprutor, Värmepaket och storemballage

Med sprutmålning kan du göra jobbet mer än dubbelt så snabbt. Anvend alla verktyg och måla upp till 600 kvm med en och samma förpackning. En oslagbar kombination tillsammans med högtryckssprutor – 106% mer gjort på samma tid!

Läs mer om Rationellt måleri

Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...