star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Miljöarbete & färg

Hållbara produkter du kan lita på

På Nordsjö brukar vi säga att vi sätter färg på människors liv. Om framtiden ska bli lika färgstark måste vi ta hand om världen där vi bor. Att tänka hållbart i allt vi gör är helt avgörande. Faktum är att vi har kommit en god bit på väg. Det är med stolthet vi konstaterar att vi har en av marknadens mest kompletta sortiment med miljömärkt färg. Vårt löfte till dig är att alltid se till att våra produkter tar så stor hänsyn till både miljö och människa som möjligt. Och för att göra det enklare för dig att göra bättre val har vi samlat produkter som är fördelaktigare för människa och miljö under.

Läs om hur du gör hållbara val

Våra miljömärkningar

Miljöarbete Nordsjö Professional

Cirkulär tanke

Nordsjö - en del av ett större sammanhang


Läs mer

Våra miljömärkta produkter och system

Att välja hållbart ger inte bara vinster för vår värld och framtid. De kan också ge besparingar i form av energi och pengar för dina kunder. Det gör hållbara val till en tydlig konkurrensfaktor som du kan använda för att vinna dina kunders förtroende. Vår ambition är att ständigt utveckla och förbättra vårt sortiment så att det alltid finns hållbara alternativ, oavsett vad du ska måla.

Miljömärkt färg till vägg och tak

Nordsjö Professional Xtreme 1

Nordsjö Professional A5

Nordsjö Professional A7

Nordsjö Professional A20

Nordsjö Professional P6

Nordsjö Professional P10

Nordsjö Professional P25

Nordsjö Professional Grund +

Miljömärkta färger till fasad

One Super Tech

One Door & Window Tech

Tinova Premium Exterior+

Tinova Primer Exterior

Murtex Acrylic

Miljömärkt spackel

Professional Medium spackel

Professional Medium sprutspackel

Professional Grov Rullspackel

Professional Grov sprutspackel

Professional Multisprutspackel

Original Vägg- och takspackel Medium

Original Grovspackel

Original Rullspackel

Verktyg för professionella målare

Professional Expert App

Funktionerna i appen är utformade för att du ska ha ett komplett verktyg i bakfickan när du är ute på uppdrag.


Läs mer