star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Vi hjälper dig med arbetet genom att ge råd och stöd

Rationellt måleri

RATIONELLT MÅLERI

Ett lönsamt helhetskoncept för den professionella målaren. När du är Nordsjöpartner hjälper vi dig att få mer gjort på kortare tid och med ett bättre slutresultat. Professionella målare som jobbar effektivt tjänar både tid och pengar. När du är partner til Nordsjö hjälper vi dig att få mer gjort – på kortare tid och med ett bättre slutresultat. Rationellt måleri är ett helhetskoncept som gör din vardag enklare. Vi erbjuder dig riktig bra produkter, verktyg og maskinell utrustning. Dessutom berätter vi om effektiva, ergonomiska arbetsmetoder och har löpande utbildning. Vi vill hjälpa dig att arbeta säkrare, bättre og effektivare. I slutänden bidrar det till att utveckla din verksamhet och du får därmed en bättre lönsamhet. Kort sagt strävar vi efter att hitta smarta lösningar som ger dig nöjda kunder.

Tidsstudier

Ett lönsamt helhetskoncept för den professionella målaren. När du är Nordsjöpartner hjälper vi dig att få mer gjort på kortare tid och med ett bättre slutresultat. Professionella målare som jobbar effektivt tjänar både tid och pengar.

Instruktionsfilmer

När du är Nordsjöpartner hjälper vi dig att få mer gjort på kortare tid och med ett bättre slutresultat. Professionella målare som jobbar effektivt tjänar både tid och pengar.

Hitta din butik

Som en av Skandinaviens ledande färgleverantörer vill vi på Nordsjö vara din partner i alla situationer och bistå dig med vår expertis när du behöver den. Kontakta oss och våra butiker för stöd och tips.