Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se

Nordsjö Expert app

Nordsjö Expert App är den ultimata appen för dig som är professionell målare. Funktionerna i appen är utformade för att du ska ha ett komplett verktyg i bakfickan när du är ute på uppdrag. Du har tillgång till Nordsjö Professionals kompletta produktsortiment, kulörkollektioner, produktinformation, färgkalkylator och datablad som du enkelt laddar ner och skickar vidare till din kund. 

Hantera projekt

 

Hantera dina projekt genom att spara anteckningar, produkter, kulörer och bilder på ett och samma ställe för snabb åtkomst var du än är. Projekthanteringen underlättar bland annat planering av produktinköp och fakturering.

Sök bland Nordsjö Professionals produkter

 

Få all information om Nordsjö Professionals produkter, tex. teknisk information, tekniska datablad och säkerhetsdatablad. Dessa kan du ladda ner och spara tillsammans med dina projekt och skicka vidare till din kund.

Visualisera kulören ”live”

 

Med hjälp av visualiseringsverktyget kan du direkt se hur kulören ser ut på väggarna, i ett foto eller även som en video. Spara bilden tillsammans med ett projekt eller skicka till din kund.

Matcha med befintliga kulörer

 

Din kund kanske redan har en favoritkulör på ett föremål eller en bild? Tillsammans kan ni hitta närliggande kulörer med hjälp av kulörväljarhjulet.

Integrerad färgkalkylator

 

Välj en Nordsjö Professional produkt och med hjälp av färgkalkylatorn tar du lätt reda på färgåtgången till ett projekt så du lättare kan planera dina inköp.

Hitta en återförsäljare

 

Sök efter återförsäljare nära dig och få kontaktinformation samt karta.

Nordsjö Professional Expert app

Nordsjö Professional Expert app

Ett praktiskt redskap som du alltid har tillgänglig i bakfickan!

Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...