Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se
Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 og 7

Vår tåligaste akrylatväggfärg någonsin

Nordsjö Professional Rezisto 5 och 7 är en miljömärkt, vattenburen väggfärg med en extra nivå av Stain Resistance-formulering för ytor och miljöer som ska tåla hög belastning. Förutom långvarig hållbarhet får man en perfekt, jämn finish i både ljusa och mörka kulörer, även i släpljus. Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 och 7 ger ytan ett effektivt motstånd mot att smuts och fläckar tränger in vilket gör att det är lättare att rengöra den tvättbara målade ytan. I ett jämförande test mellan Nordsjö Professional Rezisto 5 och fyra andra likvärdiga produkter på den nordiska marknaden visade produkten prov på bäst fläckmotstånd, förmågan att motstå nedsmutsning från svåra fläckar samt hur väl den målade ytan kunde återställas genom våtrengöring.

Läs mer om hur Nordsjö Professional Rezisto 5  blev i ”Bäst-i-test” efter testerna som genomfördes av RISE Research Institutes of Sweden.

Från skolmatsalar och hotell till vanliga hemmakök 

Med sin fläckavvisande förmåga är Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 och 7 särskilt framtagen för ytor som rengörs ofta. Det gör den såklart optimal för offentliga miljöer men fungerar lika bra i till exempel kök, hall och vardagsrum där väggarna behöver tåla lite extra.

nordsjo_professiona_rezisto_easy_clean_7

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 och 7 är avsedd för målning inomhus och lämpar sig särskilt väl till nyproduktion och miljöer som kräver en tålig yta och används på t.ex. puts, betong, lättbetong och byggplattor av olika slag. Produkten appliceras med spruta, rulle eller pensel och finns i förpackningarna 2.5L och 10L samt som färdigbruten i S 0500-N i samtliga storlekar och glanser.

nordsjo_professiona_rezisto_easy_clean_7

Nordsjö Professional Rezisto Easy Clean 5 och 7 produktegenskaper:


 

  • Fin gräng, sammanflytning och kulör
  • Lätt att applicera
  • Inga rullgator eller flammighet
  • Perfekt finish i både ljusa och mörka kulörer
  • Tvättklass 1
  • Hygienklass 3 
  • Brandteknisk klass B-s1, d0
  • Miljömärkt med Svanen
Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...