Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se

UTBILDNINGAR

Nordsjö Academy för dig som är yrkesmålare Ökar din kompetens och ger dig ett försprång inom måleribranschen genom att du får ta del av de senaste inom produktutveckling och verktyg. Genom vårt nya utbildningspaket kan du skräddarsy utbildningar efter dina behov eller välja att genomgå en av våra färdiga utbildningar.NORDSJÖ ACADEMY ERBJUDER FÖLJANDE UTBILDNINGAR:

Nedan ser du vilka utbildningar vi erbjuder. Är du intresserad av att gå någon av dessa så fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Rationellt Måleri (välj mellan nedanstående) – Inomhus fokus (teori och praktik tillämpas) – Utomhus fokus (teori och praktik tillämpas)

1-2 dagar beroende på innehåll och omfattning

Utbildningen vänder sig till dig som är yrkesmålare, ägare av ett måleri och kalkylator som vill vidareutvecklas inom måleriyrket. Genom att ta del av de senaste produkterna och verktyg i samspel för att uppnå konkurrensfördelar som leder till bättre intjäning.

 

MATERIALLÄRA INOMHUS

Under en dag går vi igenom de vanligaste underlagen: Gipsskivor, betong, lättbetong och olika skivmaterial mm. Hur behandlas resp. underlag och genom vilka Nordsjö produkter uppnås bästa slutresultat.

 

MATERIALLÄRA UTOMHUS

Under en dag går vi igenom de vanligaste underlagen: Trä, puts, betong och rostskydd mm. Hur behandlas resp. underlag och genom vilka Nordsjö produkter uppnås bästa slutresultat

 

HÄRDPLASTUTBILDNING (EPOXI-UTBILDNING)

Vid målning med epoxifärg krävs det dokumenterad kunskap om härdplastkongörelsen. Kursen ger dig kunskap om riskerna, hantering och personligt skydd vid målning med epoxiprodukter. Kursen avslutas med att deltagarna får ett certifikat för att måla med härdplaster (epoxifärger)

 

BRANDSKYDDSMÅLNING

Varför brandskyddsmålar man? Denna kurs ger dig kunskaper om brandskyddsmålning. Först en allmän genomgång om brandskydd, myndighetskrav, funktionskrav etc. Vidare lär vi oss hur man projekterar flamsäkert ytskikt, bärande stål- och träkonstruktioner, användandet av tabeller och beräkningsmetoder (Novacalc).

 

GOLVMÅLNING

Vi ger dig grundläggande materialkunskaper i golvmålningssystem. Vad menas med en behovsanalys? Vilka förbehandlingar bör utföras och vilka krav ställs på det färdiga golvet? Vilka av Nordsjös produkter lämpar sig bäst för de olika golvytorna? Praktiska övningar ingår.

 

VÅTRUMSMÅLNING

Utbildningen förklarar Måleribranschens regler för våtrum och klassindelning, provningsmetoder och krav samt en presentation av godkända målningssystem. Vi går igenom utförandeanvisningar, blanketten för egenkontroll samt skötselanvisningar. Du blir efter genomgången utbildning och godkänt prov behörig våtrumsmålare.

Anmäl dig till Våtrumsutbildning

 

EPOXIUTBILDNING

Välkommen till utbildning i AFS 2014:43 ”Kemiska Hälsorisker” enligt paragraf 37 e. Vid målning med epoxifärg krävs det dokumenterad kunskap om Kemiska Hälsorisker. Kursen ger dig kunskap om riskerna, hantering och personligt skydd vid målning med epoxiprodukter. Kursen avslutas med att deltagarna får ett certifikat för att måla med härdplaster (epoxifärger). Giltighetstid 5 år.

Anmäl dig till Epoxyutbildning

Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...