Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se

En hållbar framtid kräver att vi tar gemensamt ansvar för miljön

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

Men det handlar också om att erbjuda produkter med hög kvalitet för att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt, utan att utsätta vare sig dig själv eller dina kunder för något skadligt.


 

Just därför jobbar vi på Nordsjö ständigt med att utveckla och förbättra vårt hållbara sortiment, så att du ska kunna nå ett kvalitativt resultat utan risker och med minsta möjliga påverkan på miljön. 

Genom att använda kvalitetsprodukter bidrar du också till hållbarhet. Nordsjös inomhus- och utomhus produkter har en hög täckförmåga vilket innebär att det går åt mindre mängd färg och lång hållbarhet vilket betyder det som målas inte behöver målas om lika ofta som med standardprodukter. 

För att du enklare ska kunna göra bättre val till ditt projekt har vi samlat alla miljömärkta produkter under det gemensamma namnet Trust me.

1. Vad finns i produkten?

 

Vi samarbetar med hållbarhetsexperter för att ta fram vårt verktyg Environmental Impact Analyser (EIA). Det hjälper våra kemister att mäta vilken påverkan våra produkter har, så att vi kan ta fram mer hållbara färger och du kan vara säker på att du använder en hållbar färg.

img2

2. Hållbarhet och underhållsintervall

 

Våra hållbara produkter är utformade för att tåla upprepad rengöring, även på de ytor som är utsatta för slitage. Den tåliga ytan medför att underhållscyklerna förlängs och man behöver inte måla om lika ofta.

img3

3. Hur mycket behöver jag?

 

Genom att välja en hållbar kvalitetsprodukt får du också en bättre täckförmåga vilket innebär att det går åt mindre mängd färg för att täcka ytan som ska målas. Se respektive produkts datablad för antal kvadratmeter per liter, detta är ett hållbart tänk som även sparar kostnader för färg, tid och arbete.

Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...