Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se

Få en perfekt arbetsbeskrivning

Ditt arbete

En korrekt arbetsbeskrivning eller projektplan, dvs. en detaljerad lista över vad du ska göra på ett jobb, hjälper dig att planera, gör kunderna nöjda och skyddar företaget mot obetalt extraarbete 

Bedöm jobbets storlek

Det första du ska göra är självklart en mätning av jobbets yta, alltså väggar och lister som mäts på kvadratcentimetern, där du räknar bort fönster, dörröppningar och eluttag. Först när du har dessa siffror kan du komma överens med kunden om den mängd färg som krävs och arbetsbeskrivningen för målningsarbetet.

 

Förbereda utrymmet

Det här är en uppgift som kunden ofta glömmer, så genom att göra det tydligt i offerten hjälper det till att få projektet att löpa smidigt. Rummen kan innehålla möbler som måste flyttas och förvaras eller skyddas. Lämna offert för alla kostnader.

 

Bedöm ytorna

Kontrollera aktuellt skick på alla ytor, som väggar, trä- och metalldetaljer, som ska renoveras och överväg hur mycket tid och material som krävs för att förbereda dem. Detta kan omfatta tidskrävande arbete som att ta bort tapet, slipa trädetaljer och spackla ytor.

 

Kom överens om ytbehandlingen

När ni har kommit överens om vilka ytor som ska omfattas måste ni komma överens om hur de ska behandlas . Erbjud kunden dina expertkunskaper och rekommendera typ av målarfärg, antal lager och eventuell grundfärg eller mellanlager som kan krävas.

 

Välja färg

Gör till sist en lista över alla färger som ska användas, inklusive deras färgkoder , och vilken yta varje färg ska användas på. När allt detta har fastställts är du redo att sammanställa en korrekt offert. 

Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...