Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se
img1

Vad är produkter med låg påverkan?

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

Att använda produkter med låg påverkan är ett bra sätt att minska din verksamhets påverkan på planeten utan att göra avkall på kvaliteten för dig eller din kund. Våra vattenbaserade färger med låg VOC-halt har fördelen att de luktar mindre.


 

Vi  tror på en vattenbaserad framtid med låga VOC-värden, eftersom det är bättre för dig, våra kunder och vår planet

 

Vad är VOC?

 

VOC står för flyktiga organiska föreningar, dvs flyktiga organiska föreningar. Detta är en typ av kemikalie som finns i lösningsmedlen som används i många hushållsprodukter, såsom aerosoler, rengöringsprodukter, kosmetika och färger. VOC har varit en viktig ingrediens i dessa produkter i årtionden, och syftet är att ge bättre flöde och en jämn, långvarig ytbehandling.

 

Varför är vattenbaserade produkter bättre?

 

Vattenbaserade produkter innehåller vatten istället för lösningsmedel som huvudsaklig flytande ingrediens. Det betyder att de har en lägre VOC-nivå, vilket gör dem till ett bättre alternativ både i din arbetsmiljö, i kundens hem och i miljön. Vi har en vision att hjälpa alla målare att välja detta alternativ och skapa en vattenbaserad framtid. Nordsjö Professional har för närvarande en till stor del vattenbaserad produktportfölj. Vattenbaserade produkter innehåller vatten istället för lösningsmedel som huvudsaklig flytande ingrediens. Det betyder att de har en lägre VOC-nivå, vilket gör dem till ett bättre alternativ både i din arbetsmiljö, i kundens hem och i miljön. Teknologiska framsteg har gjort dessa färger till en professionell ytbehandling som ser lika bra ut och varar så länge som motsvarande lösningsmedelsbaserad färg. Nordsjö Professional har för närvarande en till stor del vattenbaserad produktportfölj. Vattenbaserade produkter innehåller vatten istället för lösningsmedel som huvudsaklig flytande ingrediens. Det betyder att de har en lägre VOC-nivå, vilket gör dem till ett bättre alternativ både i din arbetsmiljö, i kundens hem och i miljön. Teknologiska framsteg har gjort dessa färger till en professionell ytbehandling som ser lika bra ut och varar så länge som motsvarande lösningsmedelsbaserad färg.

 

Vad kan du göra?

 

Du kan hjälpa dig genom att välja vattenbaserade produkter där det är möjligt och välja kompromisslös kvalitet. För oss finns det två sidor av samma fråga om att skapa högkvalitativa produkter och skapa positiva förändringar för miljön. Det innebär att vi fattar smarta beslut om allt som går in i våra produkter, från den energi och vatten som behövs för produktion, till de råvaror som används i varje färgskopa. Det betyder också att vi minskar mängden avfall från fabrikerna och använder mindre bränsle för att leverera färgen i butiken.

Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...