star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
cf21-proff-skole

CF21 proff skola

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

För att maximera inlärningsförmågan och sätta fart på fantasin, behöver miljöer för utbildning vara inspirerande utan att ta över och därmed skapa den perfekta grunden för koncentration och nytänkande.

cf21-proff-skole

Blå, gröna och bruna… denna palett innehåller dämpade jordtoner som naturligt fungerar tillsammans. Som ett eko från världen utanför, återspeglas kulörer som blir autentiska och grundläggande samt ger en förankring tillbaka till jorden och påminner oss om behovet av att skydda den. Genom en känsla av att ute är inne, är denna palett ett naturligt val för att fräscha upp vårdcentraler eller kontorsmiljöer.

TIMELESS COLOURS - BALANSERADE YTOR

Kulörer: En kollektion av mjuka, naturella och gula. Dessa toner fungerar perfekt tillsammans med Årets kulör 2021 från Nordsjö för att skapa en inspirerande, neutralt kulörpalett som skapar balans, positivitet och en grund för inlärning.>br> Relevans: Väl utformade och inredda klassrum kan öka inlärningen med upp till 16%. Vi rekommenderar lugna och neutrala toner till väggar för att maximera prestationsförmågan.>br> Resultat: En anpassningsbar palett som lyfter moderna och traditionella byggnader, som ger en varm och energigivande bakgrund för klassrum och utbildningslokaler.

Flera artikler

39_p1_b1_02_-_get_a_perfect_scope_of_work_for_your_next_job1b_1

Få en perfekt arbetsbeskrivning

Läs mer
p1_b1_06_-_how_to_get_honest_client_feedback1b

Skapa kundavtal

Läs mer
p1_b2_01_boostreputationsocialmedia_b-38683033_1

Stärk ditt rykte med marknadsföring i sociala medier

Läs mer
p1_b1_03_-_get_the_perfect_reference_from_clients1b

Få den perfekta kundreferensen

Läs mer