star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Hitta nya kunder

Dina kunder Din verksamhet

Hitta fler nya kunder genom att dela din passion för yrket

p1_b1_05_-_how_to_find_new_clients1b_2

Även när du har mycket att göra är det värt att marknadsföra dig själv mot nya kunder för de kommande månaderna och fokusera på affärsutvecklingen. Nyckeln är att dela de expertkunskaper du använder praktiskt varje dag.

 

Tänk lokalt

Resor kostar tid och pengar för många måleriföretag, så koncentrera dig på det lokala området. Presentera dig för lokala byggfirmor och använd allmänna platser som skolor, sportanläggningar, barer och vårdcentraler för att marknadsföra dig och skapa ett nätverk där information sprids från mun till mun. Var stolt över att dela med dig av referenser för att imponera på potentiella kunder.

 

Hitta fokus

Känn dig trygg med den tjänst du erbjuder och identifiera din målkunder. Om det är familjer med medelinkomst, som kanske vill renovera mer regelbundet, kan du överväga en tjänst med påbättring i priset för ett jobb. Eller så kan du marknadsföra dig som någon som endast använder vattenbaserade färger, vilket är mer miljövänligt.

 

Skilj dig från mängden

Riktad post kan fungera, men försök få utformningen att skilja sig från de vanliga bilderna på en målare i arbetskläder som håller i en färgburk. Ett djärvt färgval är en bra utgångspunkt och att lägga lite pengar på en grafisk formgivare kan innebära att broschyrer får en bättre respons. Broschyrer som levereras via en posttjänst ser ofta mer professionella ut, och får bättre resultat, än att dela ut dem själv.

 

Var rörlig

Traditionell annonsering kan bara ta måleriföretag en bit på vägen när det gäller affärsutveckling. Det är viktigt att vara online, men det behöver inte betyda att du sitter vid datorn i timmar. En företagssida på Facebook gör det lätt att nå potentiella kunder och Instagram är utmärkt för att visa upp ditt bästa arbete.

 

AkzoNobel

Flera artikler

39_p1_b1_02_-_get_a_perfect_scope_of_work_for_your_next_job1b_1

Få en perfekt arbetsbeskrivning

Läs mer
p1_b1_06_-_how_to_get_honest_client_feedback1b

Skapa kundavtal

Läs mer
p1_b2_01_boostreputationsocialmedia_b-38683033_1

Stärk ditt rykte med marknadsföring i sociala medier

Läs mer
p1_b1_03_-_get_the_perfect_reference_from_clients1b

Få den perfekta kundreferensen

Läs mer