star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
nordsjo-pa-spotyfy-banner-2-pro

Nordsjö på Spotify

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

Låt inte målandet bli en sommarplåga!

nordsjo-pa-spotyfy-banner-2-pro

Låt inte målningen av huset bli en sommarplåga!

Bygg upp din energi och arbetsglädje genom att lyssna på våra spellistor på Spotify och tiden går snabbt fram och plötsligt står du där med ett nymålat hus. Då kan du unna dig en stund avkoppling och fortsätta att lyssna på spellistorna som vi skapat till dig.

För att resultatet ska bli så bra som möjligt, är det också viktigt att du känner dig motiverad och energisk - hela dagen! Du måste trots allt fortsätta att måla, och det ska inte vara en sommarplåga!

Dette vill vi på Nordsjö Professional gärna hjälpa dig med!

Vi har därför skapat flera fantastiska spellistor på Spotify, särskilt anpassade utifrån olika målarprojekt. Oavsett om du är funk-fantast, pop-professor eller en EDM-dansare - så har vi spellistor till alla!

Lyssna på Nordsjös målarvänliga spellistor som du hittar på Spotify - se link under.

 

Måla hållbart – för miljön, dig och ditt hus

I vår senaste kampanj har vi samlat tipsen, produkterna och inspirationen som krävs för att måla hållbart. Och med ”hållbart” menar vi inte bara miljövänligt, utan det handlar även om dig och ditt hus. Låt oss förklara!

Hållbart för miljön

Det här är den absolut vanligaste delen när man pratar om hållbarhet, den miljömässiga hållbarheten. Och det är givetvis en mycket viktig del. För att måla hållbart för miljön behöver du vara noggrann i dina val av produkter. Vi på Nordsjö lägger stor vikt vid att erbjuda våra kunder miljövänliga lösningar för såväl inomhus- som utomhusprojektet. Med vårt Svanenmärkta system kan du måla hela huset hållbart – från förarbete till finish.

Hållbart för hus och fasad

Att måla om fasaden på ett helt hus är ett fantastiskt roligt och spännande projekt, men det är också omfattande och tar sin tid. Därför vill du så klart försäkra dig om att färgen du målar med faktiskt håller så länge som möjligt. Vi på Nordsjö har i över hundra år utvecklat färg för tuffa, nordiska förhållande och man kan säga att vårt hårda testarbete har lönat sig! Vi har nämligen idag ett unikt sortiment av färg som är resultatet av detta långa forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har helt enkelt färger som slår det mesta. Som vår premiumprodukt Nordsjö One Super Tech till exempel, som skyddar din träfasad mot fukt och mögel. År efter år. Läs mer om vår Svanenmärkta produkt, Nordsjö One Super Tech.

Husfärgen ONE Super Tech`s fantastiska egenskaper

Självrengörande, extrem hållbarhet i glans och kulör, fantastisk täckförmåga och hållbarhet upp till 16 år. För att ditt hus ska hålla sig snyggt och hållbart under många år framöver så behöver det vårdas på rätt sätt. För absolut bästa resultat och livslängd rekommenderar vi att använda Nordsjö One Super Tech i system med Nordsjö Tinova Wood Base Oil och Nordsjö Tinova Primer Exterior. Använd dessa produkter så ger du din nymålade fasad bästa möjliga chans att behålla kvalitet och glans under lång tid. Du målar hållbart för hus och fasad, helt enkelt!

Vilka produkter är det då som gäller?

Jo, för att kunna få en hållbarhet på upp till 16 år ska du använda Tinova Wood Base Oil, Tinova Primer Exterior och One Super Tech. Använd dessa så ger du din nymålade fasad bästa möjliga chans att behålla kvalitet och glans under lång tid. Du målar hållbart för ditt hus, helt enkelt!

Flera artikler

39_p1_b1_02_-_get_a_perfect_scope_of_work_for_your_next_job1b_1

Få en perfekt arbetsbeskrivning

Läs mer
p1_b1_06_-_how_to_get_honest_client_feedback1b

Skapa kundavtal

Läs mer
p1_b2_01_boostreputationsocialmedia_b-38683033_1

Stärk ditt rykte med marknadsföring i sociala medier

Läs mer
p1_b1_03_-_get_the_perfect_reference_from_clients1b

Få den perfekta kundreferensen

Läs mer