Nordsjö Expert app

Visualisera kulören direkt på väggen och hitta färg- och produktinformation
Se

Nordsjö på Spotify

Ditt arbete Dina kunder Din verksamhet

Låt inte målandet bli en sommarplåga!Låt inte målningen av huset bli en sommarplåga!

Bygg upp din energi och arbetsglädje genom att lyssna på våra spellistor på Spotify och tiden går snabbt fram och plötsligt står du där med ett nymålat hus. Då kan du unna dig en stund avkoppling och fortsätta att lyssna på spellistorna som vi skapat till dig.

För att resultatet ska bli så bra som möjligt, är det också viktigt att du känner dig motiverad och energisk - hela dagen! Du måste trots allt fortsätta att måla, och det ska inte vara en sommarplåga!

Dette vill vi på Nordsjö Professional gärna hjälpa dig med!

Vi har därför skapat flera fantastiska spellistor på Spotify, särskilt anpassade utifrån olika målarprojekt. Oavsett om du är funk-fantast, pop-professor eller en EDM-dansare - så har vi spellistor till alla!

Lyssna på Nordsjös målarvänliga spellistor som du hittar på Spotify - se link under.

 

Måla hållbart – för miljön, dig och ditt hus

 

I vår senaste kampanj har vi samlat tipsen, produkterna och inspirationen som krävs för att måla hållbart. Och med ”hållbart” menar vi inte bara miljövänligt, utan det handlar även om dig och ditt hus. Låt oss förklara!

 

Hållbart för miljön

 

Det här är den absolut vanligaste delen när man pratar om hållbarhet, den miljömässiga hållbarheten. Och det är givetvis en mycket viktig del. För att måla hållbart för miljön behöver du vara noggrann i dina val av produkter. Vi på Nordsjö lägger stor vikt vid att erbjuda våra kunder miljövänliga lösningar för såväl inomhus- som utomhusprojektet. Med vårt Svanenmärkta system kan du måla hela huset hållbart – från förarbete till finish.

 

Hållbart för hus och fasad

 

Att måla om fasaden på ett helt hus är ett fantastiskt roligt och spännande projekt, men det är också omfattande och tar sin tid. Därför vill du så klart försäkra dig om att färgen du målar med faktiskt håller så länge som möjligt. Vi på Nordsjö har i över hundra år utvecklat färg för tuffa, nordiska förhållande och man kan säga att vårt hårda testarbete har lönat sig! Vi har nämligen idag ett unikt sortiment av färg som är resultatet av detta långa forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har helt enkelt färger som slår det mesta. Som vår premiumprodukt Nordsjö One Super Tech till exempel, som skyddar din träfasad mot fukt och mögel. År efter år. Läs mer om vår Svanenmärkta produkt, Nordsjö One Super Tech.

 

Husfärgen ONE Super Tech`s fantastiska egenskaper

 

Självrengörande, extrem hållbarhet i glans och kulör, fantastisk täckförmåga och hållbarhet upp till 16 år. För att ditt hus ska hålla sig snyggt och hållbart under många år framöver så behöver det vårdas på rätt sätt. För absolut bästa resultat och livslängd rekommenderar vi att använda Nordsjö One Super Tech i system med Nordsjö Tinova Wood Base Oil och Nordsjö Tinova Primer Exterior. Använd dessa produkter så ger du din nymålade fasad bästa möjliga chans att behålla kvalitet och glans under lång tid. Du målar hållbart för hus och fasad, helt enkelt!

 

Vilka produkter är det då som gäller?

 

Jo, för att kunna få en hållbarhet på upp till 16 år ska du använda Tinova Wood Base Oil, Tinova Primer Exterior och One Super Tech. Använd dessa så ger du din nymålade fasad bästa möjliga chans att behålla kvalitet och glans under lång tid. Du målar hållbart för ditt hus, helt enkelt!

 

 

Nordsjö Expert App appstore google play
Hämtar data, vänta...